Contactpagina

Wil je ons mailen?

Stuur jouw mailbericht naar office@erayaa.nl en voorkom dat er plaatjes en/of bijlagen in de mail aanwezig zijn. Omwille van veiligheid worden mails met bijlagen door ons mailsysteem afgewezen. Ook een handtekening in een mailbericht kan worden beschouwd als een bijlage.

Indien in het mailbericht meerdere onderwerpen worden benoemd stellen wij een duidelijk onderscheid in deze onderwerpen zeer op prijs. Bijvoorbeeld via nummering van de betreffende onderwerpen.

Hou er rekening mee dat de gemiddelde reactietermijn ligt op 3 dagen. Het kan echter zijn dat een onderwerp meer uitzoekwerk of tijd vraagt waardoor een uitgebreidere mail wacht op een compleet antwoord. Het kan dus helpen om per mailbericht één onderwerp te benoemen. Dan kunnen wij ook onderwerp voor onderwerp apart behandelen.

Wil je ons persoonlijk spreken?

Het is altijd fijn om persoonlijk contact te onderhouden. Dagelijks zijn wij voor jou bereikbaar via een open spreekuur tussen 15:00 – 17:00 uur. Het spreekuur is met name bedoeld voor korte vragen over het gebruik van MIJN ERAY of ander overleg over vragen die wij aan jou gesteld hebben inzake de status van jouw aanlevering of jouw administratie.

Indien je andere andere onderwerpen met ons wenst bespreken of gebruik wilt maken van onze aanvullende betaalde adviesdiensten kun je gebruik maken van 1 van de onderstaande knoppen om een afspraak met ons te plannen. Nadat jij een definitieve keuze voor onderwerp en datum/tijd hebt gemaakt zal een uitnodiging worden gestuurd voor een beeldbelsessie.

Adres

Nistelrodeseweg 9A
5406 PT  UDEN (NB)

office@erayaa.nl
085-3036798

 

 

 

 

 

 

You have Successfully Subscribed!